Termix-järjestelmä

Pyydä ilmainen esittely järjestelmästä tällä lomakkeella!

Energiaremontti

Termix-järjestelmä on kerrostaloihin ja suuriin kiinteistöihin suunniteltu energiansäästöä sekä asuinmukavuutta lisäävä patentoitu järjestelmä.

Viilennys

Termix-järjestelmän ansiosta asuntoja pystytään viilentämään kesähelteillä. Talvella kiinteistön lämmityskustannukset pienentyvät järjestelmän ansiosta merkittävästi ja järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Aurinkoenergia

Termix-järjestelmään sisältyy asuntokohtaiset lämpöpumput, aurinkopaneelit sekä etähallittava energiankulutuksen seuranta ja optimointi.

Patentoitu Termix-järjestelmä on suunniteltu parantamaan kerrostalojen energiatehokkuutta sekä asuinmukavuutta. Järjestelmän ansiosta asuntoja pystytään viilentämään kesähelteillä. Talvella kiinteistön lämmityskustannukset pienentyvät järjestelmän energiatehokkuuden ansiosta merkittävästi ja se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kiinteistön energiankulutus optimoidaan käytössä olevien eri energiamuotojen välillä edullisimmalle mahdolliselle tasolle ja kiinteistöä voidaan hallita etäyhteydellä. Energiatehokkuus ja asuinmukavuus mahdollistavat kiinteistön arvonnousun sekä hoitovastikkeiden pienentämisen. Termix-järjestelmä on tehokas ratkaisu parantamaan kiinteistön energiatehokkuutta sekä asumisviihtyvyyttä.

Termix-järjestelmä

Termix-järjestelmään sisältyy tyypillisesti asuntokohtaiset lämpöpumput, aurinkopaneelit sekä etähallittava energiankulutuksen seuranta ja optimointi. Sisältö muokataan aina kohteen tarpeiden mukaisesti.

Viilennys

Järjestelmä tarjoaa asuntokohtaisen viilennyksen kesähelteille, joka on aurinkopaneelien
ansiosta mahdollista ilman kuluja.

Energiansäästö

Termix-järjestelmä on kiinteistölle edullinen investointi, sillä se maksaa energiansäästön ansiosta itsensä nopeasti takaisin.

Etähallinta

Järjestelmää voidaan seurata ja hallita etäyhteydellä, mikä helpottaa kiinteistön hoitoa.

Optimointi

Käytettävä energianlähde valitaan vallitsevien energiahintojen mukaan, mikä minimoi kustannukset.

Termix-järjestelmän monia hyötyjä:

Termix-järjestelmä maksaa itsensä energiansäästön ansiosta nopeasti takaisin. Takaisinmaksuaika on tavallisesti vain noin 6-8 vuotta säästyneiden energiakustannusten
ansiosta.

Energiansäästönsä ansiosta järjestelmä mahdollistaa valtion energia-avustusten ja tukien hyödyntämisen.

Energiansäästön ansiosta kiinteistön hoitovastiketta voidaan pienentää, kun kiinteistön lämmityskulut ovat matalammat.

Järjestelmä mahdollistaa eri lämmitysmuotojen hyödyntämisen ja vanhaa lämmitysjärjestelmää voidaan edelleen käyttää tarvittaessa. Tällöin kiinteistö ei ole riippuvainen vain yhden energiamuodon hintakehityksestä ja suojaa itsensä tulevilta hinnan muutoksilta. Esimerkiksi kaukolämmön ja sähkön kulutusta pystytään optimoimaan edullisimmalle mahdolliselle tasolle.

Järjestelmä pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä merkittävästi. Järjestelmään voidaan yhdistää lisäksi esimerkiksi aurinkopaneelit sekä maalämpö ja pienentää kiinteistön energiankulutusta entisestään.

Termix-järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön tulevien korjaustarpeiden kohdalla ja toteuttaa esimerkiksi sähkö- tai putkiremontti perinteisiä menetelmiä edullisemmin. Hyödyntäminen on mahdollista myös useita vuosia järjestelmän asentamisen jälkeen.

Yhtenäinen järjestelmä takaa laitteiston varman toiminnan ja helpon huollon.

Mukavaa asumista

Termix-lämpöpumppujen ansiosta huoneiston lämpötilaa pystytään säätämään kesällä sekä talvella juuri halutulle tasolle. Järjestelmän tehokkaan viilennyksen ansiosta asunnoissa viihtyy myös kesähelteillä.

Patentoitu järjestelmä voidaan asentaa myös kohteisiin, joissa ei ole parvekkeita tai joissa parvekkeet ovat lasitettuja. Uusi tekniikka asennetaan tällöin kiinteistön ulkonäköön suunniteltuihin tyylikkäisiin pilareihin. Järjestelmän ulkonäköön on kiinnitetty erityistä huomiota, ja se on kehitetty yhteistyössä Helsingin rakennusvalvonnan kanssa.

Termix-järjestelmä maksaa itsensä takaisin jopa 6-8 vuodessa!

Tuottava sijoitus

Järjestelmän ansiosta asunnon arvo nousee, sillä se lisää asuinmukavuutta ja pienentää kiinteistön hoitovastiketta. Arvonnousu mahdollistaa myös kiinteistön kasvaneen vakuusarvon hyödyntämisen.

Termix-järjestelmän tuoman asuinmukavuuden ansiosta asukkaiden vaihtuvuus pienenee ja asukkaat viihtyvät kodeissaan.

Sijoitusasunnon tuotto paranee merkittävästi, kun vuokraa voidaan korottaa asuinmukavuuden kasvun johdosta ja kiinteistön hoitovastiketta pienentää energiansäästön ansiosta.

Asunto on houkuttelevampi vuokralaisten sekä asunnonostajien silmissä ja erottuu edukseen.

Termix-järjestelmä mahdollistaa kiinteistöautomaatiojärjestelmän hyödyntämisen ja asuntojen dataa pystytään kätevästi seuraamaan etänä.

Pretty young woman using the home automation system on digital tablet to regulate the temperature

Suunnittelu ja toteutus

Mihin soveltuu?

Termix-järjestelmä soveltuu kaikentyyppisiin kerrostaloihin, rivitaloihin sekä erilaisiin kiinteistökokonaisuuksiin. Termix-järjestelmän asennus on taloyhtiölle vaivatonta. Järjestelmän asennus toteutetaan avaimet käteen periaatteella ja asennusaika on lyhyt. Asukkaat voivat asua kotonaan asennuksen aikana.

Helppous

Termix-järjestelmän ansiosta taloyhtiö välttyy perinteisten ilmalämpöpumppujen ongelmilta ja jatkuvilta yksittäisten ilmalämpöpumppujen lupaprosesseilta sekä vastuukysymyksiltä. Termix-lämpöpumppujen ulkonäkö on tyylikäs, yhtenäinen ja muokattavissa toiveiden mukaan. Termix-lämpöpumppujen ansiosta jokaisessa asunnossa on samanlainen laadukas lämpöpumppu ja järjestelmää pystytään hallinnoimaan ja huoltamaan yhtenäisesti. 

Hyödyntäminen

Järjestelmä huolehtii myös kondenssiveden johtamisesta ulos kiinteistöstä. Termix-järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön mahdollisten tulevien korjaustarpeiden kohdalla ja toteuttaa esimerkiksi sähkö- tai putkiremontti perinteisiä menetelmiä kustannustehokkaammin. Hyödyntäminen on mahdollista myös useita vuosia järjestelmän asentamisen jälkeen.

Termix-järjestelmän asennus julkisivuun

Tyylikkääksi muotoiltu Termix-järjestelmä voidaan asentaa suoraan kerrostalon ulkoseinään. Tämä mahdollistaa järjestelmän käytön parvekkeettomien asuntojen kohdalla. Värivaihtoehtoja on lukuisia ja Termix-järjestelmää voidaan käyttää tyylikkäänä efektipilarina tai häivyttää mukaillen kerrostalon valmista värimaailmaa.

Termix-järjestelmän asennus parvekkeelle

Termix-järjestelmä voidaan asentaa asuntojen parvekkeille. Järjestelmän pienen koon ja tyylikkään ulkomuotoilun ansiosta laite ei häiritse parvekkeen käyttöä. Perinteisen ilmalämpöpumpun ongelma on, että lämmin ilma puhalletaan takaisin parvekkeelle, mikä tekee parvekkeesta piinallisen kuuman. Termix-järjestelmässä lämmin ilma puhalletaan parvekkeelta ulos, jotta parvekkeen lämpötila ei kasva. Ratkaisun ansiosta ilma vaihtuu parvekkeella tyynenäkin päivänä. Termix-järjestelmä soveltuu erinomaisesti myös lasitetuille parvekkeille.

Esimerkkikohteita: